Hazal Kaya'dan Ahmet Hakan'a yanıt: Senin fikrinin ne önemi var vasat herif

Hazal Kaya'dan Ahmet Hakan'a yanıt: Senin fikrinin ne önemi var vasat herif
Ahmet Hakan, köşe yazısında Kaya'nın oyunculuğunu eleştirdi. Kaya, ‘Ayrıcalıklı konumlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz. Haddiniz değil’ dedi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan köşesinde "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı bir yazı yazdı. Yazdığı yazıda Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin başrolünde yer alan Hazal Kaya’nın oyunculuğunu eleştiren Ahmet Hakan birçok oyuncunun tepkisini çekti. Hakan'ın eleştirilerine hedef olan Hazal Kaya'dan ise yanıt geldi. Kaya, "Senin fikrinin ne önemi var vasat herif" diyerek tepki gösterdi

'SENİN FİKRİNİN NE ÖNEMİ VAR VASAT HERİF'

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin başrolünde yer alan ve performansıyla alkış toplayan Hazal Kaya, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla Ahmet Hakan'a tepki gösterdi. Kaya "Senin fikrinin ne önemi var vasat herif" notunu paylaştı.

    

Oyuncu bu paylaşımının hemen ardından rol aldığı dizinin konusunu açıklayıp şu satırları yazdı: "Zamanda yolculuk yapıp 100 yıl öncesine giden bir kadın nasıl doğal olabilir? Böyle bir kurguyu canlandıran bir oyuncu nasıl hayatın olağan akışındaymış gibi gündelik oynayabilir? Bu 100 yıldaki kazanımlarla, kimsesiz tek başına ayakta durmuş özgür bir kadın geçmişte yabancılık çekmeden nasıl var olabilir? Portakalın yuvarlanışını izlediğimiz bir senaryosu yok Pera Palas'ın, organik değil fantastik bir kurgusu var. Ben de performansımı bu detayları dikkate alarak inşa ettim. Beğenmemiş olabilirsiniz, bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız! Hele ayrıcalıklı konumlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz! Haddiniz değil!"

    

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar