Hilvan kaymakamı, patates çuvalı ile poz verdi

Hilvan kaymakamı, patates çuvalı ile poz verdi
Hilvan ilçesinde 28 ton patates dağıtımı yapıldı. Kaymakam Coşkun Doğan, 'patates dağıtım hizmetini' yerinde takip etti.

İki hasat sezonu önce kilogram fiyatları iki haneli rakamlara ulaşan patates ve soğan, bu yıl da aşırı fiyat düşüşü nedeniyle gündemde.

Üreticiler, maliyetinin altında alıcı bulan ürünlerini depoda bekletme kararı alınca, soğan ve patatesler çürümeye başlamıştı. 

Bu ürünlerden bir kısmı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla satın alınıp ücretsiz şekilde dağtılmaya başlandı. 

Dağtım yapılan yerlerden biri de Urfa'ya bağlı Hilvan ilçesi oldu. Yurttaşlara dağıtılmak üzere ilçeye gönderilen 28 ton patates, kaymakam Coşkun Doğan'ın katılımıyla kamyonlardan pay edildi.

Kaymakamlığın sayfasında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla ilçemize gönderilen 28 ton patates ihtiyaç sahibi Vatandaşlarımıza dağıtılmıştır" ifadesiyle paylaşılan "etkinlikte", kaymakam Doğan da yoksul yurttaşlara dağıtılan patateslerin yanında "gururla" poz verdi. 

Ayağında lastik terlik olan yaşlı bir kadınla "poz veren" veren kaymakamın, patates çuvalını alttan tutmayarak ağırlığı yaşlı kadına yüklediği de dikkatlerden kaçmadı. 

Ülkedeki yaşanan ekonomik kriz ve yoksulluğun bir göstergesi olan "ihtiyaç sahiplerine patates dağıtımının" bir hizmet gibi sunulması ise sosyal medyada tepki topladı. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar