Hürriyet gazetesinde tebligatla işten çıkartmalar

Hürriyet gazetesinde tebligatla işten çıkartmalar
Hürriyet gazetesi bir grup çalışanın işine son verdi. Çalışanlar işten ayrıldıklarını kendilerine posta yoluyla gönderilen tebligatla öğrendi.

Hürriyet gazetesi bir grup çalışanın işine son verdi. Çalışanlar işten ayrıldıklarını evlerine gönderilen tebligatla öğrendi. 

Hürriyet çalışanı Serkan Ocak da mail hesabının kapatılmasıyla işten çıkarıldığını öğrendiğini söyledi.

Odatv'nin haberine göre, gazete, çalışanlarına işten çıkarıldıklarını, evlerine posta yoluyla gönderdikleri tebligatla haber verdi. Bugün işe gelen çalışanlardan bir kısmı, evlerine tebligatın ulaştığını öğrendi. Evde yakını olmayanlar ise muhtarlarını arayarak tebligat sordu.

Şu ana kadar işten çıkarılma tebligatı ulaşan en az 5 çalışan var. Bunlar arasında Çınar Oskay, İpek Yezdani, Sebati Karakurt, Kenan Başaran, İbrahim Yurtbay, Önder Öndeş, Dürdane Kırçuval şu ana kadar belirlenen isimlerden bazıları.

Çalışanlara posta yoluyla ulaşan tebligatta kararın 25 Ekim'de alındığı ve gerekçesinde "Yönetim Kurulu'nun işletmesel kararı" yazdığı aktarıldı.

'VAHAP MUNYAR İSTİFA ETTİ' İDDİASI

Gazeteci İzzet Çapa, Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar'ın istifa ettiğini açıkladı. Çapa'nın iddiasına göre, Munyar'ın istifası kabul edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar