İBB'den 'dezenfektan' açıklaması: Bazı bakanlıkların 175 TL'ye aldıklarıyla ilgisi bulunmamaktadır

İBB'den 'dezenfektan' açıklaması: Bazı bakanlıkların 175 TL'ye aldıklarıyla ilgisi bulunmamaktadır
İBB Sözcüsü Murat Ongun, İmamoğlu hakkında başlatılan ön incelemeye ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Murat Ongun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 'dezenfektan alımında devletin zarara uğratıldığı' iddiasıyla başlatılan ön incelemeye ilişkin, "Bazı bakanlıkların 175 TL’ye aldığı dezenfektanlarla da ilgisi bulunmamaktadır" açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanlığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 'dezenfektan alımında devletin zarara uğratıldığı' iddiasıyla ön inceleme başlattı. İncelemeye ilişkin açıklama İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan geldi. Ongun, kür halinde olduğunu belirttiği dezenfektanın gerçek litre fiyatının 3.70 TL olduğunu ve 1 litreden 20 litre dezenfektan çıktığını belirtti.

    

'BAZI BAKANLIKLARIN 175 TL'YE ALDIĞI DEZENFEKTANLARLA İLGİSİ BULUNMAMAKTADIR'

"Bazı bakanlıkların 175 TL’ye aldığı dezenfektanlarla da ilgisi bulunmamaktadır" diyen Ongun, sosyal medya hesabından şöyle yazdı:

"İBB’nin aldığı ve Başkan Ekrem İmamoğlu’na yönelik yeni bir soruşturma hazırlığına konu olan dezenfektanın gerçek litre fiyatı 3.70 TL’dir. Kür halindedir, 1 litreden 20 litre dezenfektan elde edilir. Bazı bakanlıkların 175 TL’ye aldığı dezenfektanlarla da ilgisi bulunmamaktadır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar