İddia: Kabineye MHP'li bakan atanacak

İddia: Kabineye MHP'li bakan atanacak
Ankara kulislerinde Erdoğan'ın ittifakta heyecan oluşturmak için MHP'den bazı isimlerin kabinede yer almasını istediği konuşuluyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığında yaşanan bakan değişiminin ardından bazı bakanların daha görevden alınacağı konuşuluyor. Özellikle son günlerde Cumhur İttifakı kulislerinde, MHP’li bazı isimlerin kabinede yer alabileceği sık sık ifade ediliyor.

Milli Gazete’den Muhammed Vefa’nın haberine göre, Erdoğan’ın MHP’den bazı isimlerin kabinede yer almasını istediği dile getiriliyor .Özellikle MHP içerisinden iki bakanın kabineye atanabileceği konuşuluyor. Bu gerçekleşirse AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı ilk kez bir kabinede bir araya gelmiş olacak.

HEDEF, İTTİFAKTA HEYECAN OLUŞTURMAK

Haberde, Cumhur İttifakı kulislerinde, söz konusu MHP’li isimlerin kabineye atanması halinde Cumhur İttifakı’nın seçime daha büyük heyecanla gidebileceği aktarılıyor. Özellikle MHP teşkilatlarında oluşacak rahatsızlığı önlemeye yönelik de bakan atamalarının yapılması öngörülüyor. AK Partili bazı isimler de kabineye MHP’li bakanların atanmasına sıcak bakıyor.

Öne Çıkanlar