İmamoğlu'ndan 'fotoğraf' yanıtı: 19 saat mesai sonrası 1 saatlik yemek molam gündem oluyor

İmamoğlu'ndan 'fotoğraf' yanıtı: 19 saat mesai sonrası 1 saatlik yemek molam gündem oluyor
'19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molamın neden gündem olduğu malum' diyen İmamoğlu, 'Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmekte' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sosyal medyada gündem olan bir balıkçıda çekildiği iddia edilen fotoğrafla ilgili açıklama yaptı. İmamoğlu kar yağışı ile mücadele ettiklerini söyleyerek, "19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur" dedi.

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Kar yağışı sadece İstanbul’u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkiledi. Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama "vurun abalıya" misali malum medyada varsa yoksa İBB’den bahsediliyor.

3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu.

Bu zamana kadar, devletimiz, ilçe belediyelerimizle koordineli çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir".

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar