İmamoğlu'nun Karsu ile yaptığı yemek tartışma yarattı

İmamoğlu'nun Karsu ile yaptığı yemek tartışma yarattı
İBB Başkanı İmamoğlu, şarkıcı Karsu ile mutfağa girip yemek pişirdi. İmamoğlu'nun o anları Youtube hesabından paylaşması tartışmalara neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, şarkıcı Karsu Dönmez ile birlikte mutfağa girdi, yemek yaptı.

İmamoğlu'nun Youtube hesabından paylaştığı videoda, Karsu ile başkanın humus, sigara böreği ve salata yaptığı görülüyor. İmamoğlu videoyu kendi Youtube kanalındn yayımladı.

JAHREİN VİDEOYU ELEŞTİRDİ

Twitch platformunun popüler yayıncılarından Jahrein ise İmamoğlu'nun paylaştığı bu yayına 'Niye?' diyerek eleştiri getirdi.

Yaptığı eleştiri üzerine bazı sosyal medya kullanıcılarından tepki alan Jahrein, bir paylaşım yaparak kendisine gelen tepkilere "Bu videonun prodüksiyonunun İBB bütçesinden ödendiğini ve bu bütçenin İstanbul gibi bir şehirde illa ki daha faydalı bir yerde harcanabileceğini düşünemeyen fanboyların elinden oy alma hakkının alınması lazım gerçekten. Az fanboyluk, daha fazla vatandaşlık bilinci pls. Tşk" ifadeleriyle karşılık verdi.

CHP JAHREİN'E ULAŞTI

Yaptığı eleştirinin ardından CHP'nin kendisine ulaşıp açıklama yaptığını söyleyen Jahrein, "CHP'den ulaştılar. Karsu bu videoda para almadan bulunmuş. Ekip İmamoğlu'nun kendi PR ekibiymiş. Sadece nohutu İBB'den almışlar (mutfaktan). Halkın parasıyla 1 kase humus yenmiş. Afiyet olsun. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İçim rahatladı. Gerisi önemli değil" paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar