İş için evinden ayrılan gençten haber alınamıyor

İş için evinden ayrılan gençten haber alınamıyor
Ankara'dan, çalışmak için Kuşadası'na gideceğini söyleyerek çıkan Yasin Yılmaz'dan 18 gündür haber alınamıyor. Ailesi, Yılmaz'ı görenlerin ya da yerini bilenlerin polise bildirmesini istedi.

Yılmaz ailesinin 4 çocuğundan 3'ncüsü Yasin, bir süre önce çalıştığı mobilya imalatı işinden ayrıldı. İnternet üzerinden iş ilanlarına bakmaya başlayan Yasin Yılmaz, Kuşadası'nda iş bulduğunu söyleyip Ankara'dan ayrıldı. 27 Temmuz Cumartesi sabahı Kuşadası'na gelmek üzere yola çıkan Yasin Yılmaz'dan bir daha haber alınamadı.

Baba Sabit Yılmaz ve anne Hacer Yılmaz, evlatlarına ulaşamayınca, Ankara'da polise kayıp başvurusunda bulundu. Yasin Yılmaz'ın hayatından endişe eden ailesi, oğullarını gören ya da yerini bilenlerin polise haber vermesini için çağrı yaptı. (DHA)

ANKARA'DAN CALISMAK AMACIYLA AYDIN'IN KUSADASI ILCESINE GELEN 18 YASINDAKI YASIN YILMAZ'DAN (FOTOGRAFTA) 18 GUNDUR HABER ALINAMIYOR. AILESI, YILMAZ'I GORENLERIN YA DA YERINI BILENLERIN GUVENLIK GUCLERINE BILDIRMESINI ISTEDI. (FOTO: AYDIN, DHA)

Öne Çıkanlar