İstanbul 3. Havalimanı'nda iş güvenliği sorunu ARTI TV'de

İstanbul 3. Havalimanı'nda iş güvenliği sorunu ARTI TV'de
Emek ve Hayat programında Dilek Dindar konuklarıyla art arda ölümlerin yaşandığı 3. Havalimanı inşaatını, 3. Havalimanı'ndaki son durumu, iş sağlığı ve iş güvenliğini konuşuyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV'de Emek ve Hayat programının ardından Hukuk Ve Vicdan programını izliyoruz. Son olarak Artı Gerçek programı ekranlara geliyor.

EMEK VE HAYAT

Dilek Dindar'ın hazırlayıp sunduğu programda bu hafta ardarda ölümlerin yaşandığı 3. Havalimanı inşaatında neler oluyor? Bugüne kadar kaç işçi hayatını kaybetti? 3. Havalimanı'ndaki son durumu İş Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi üyesi Ertuğrul Bilir ve DİSK Devrimci Yapı İş Genel Başkanı Özgür Karabulut Emek ve Hayat'ta anlatıyor.

Saat 18:10'da.

HUKUK VE VİCDAN

Erdal Doğan'ın hazırlayıp sunduğu programın yeni bölümünde, kapatılan TV 10'un eski haber müdürü Turabi Kişin ile Pir Haber Ajansı editörlerinden Nilgün Mete, KHK'lerin basın üzerindeki etkilerini, TV 10'un devam eden oturma eylemini, Alevilerin yeni haber ajansı Pir Haber Ajansı'nın faaliyetlerini anlatıyorlar.

Saat 20.00'de.

ARTI GERÇEK

Ayşe Çavdar'ın sunduğu programda gazeteci Erk Acarer, Artı Gerçek yazarları Pelin Cengiz, Mehveş Evin ve gazeteci Murat Aksoy ile 'Çukur' dizisi ve şiddeti, yerli tarımın neden can çekiştiği, Osmangazi Üniversitesi'nde yaşanan ölümlerin nelerin işareti olduğu ve muhalefetin ittifak çalışmalarını tartışıyorlar.

Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

 

Öne Çıkanlar