İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle kapatılacak yollar açıklandı

İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle kapatılacak yollar açıklandı
İstanbul Valiliği, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları nedeni ile trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.

İstanbul Valiliği, Maltepe Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ etkinlikleri dolayısıyla 1 Mayıs’ta kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları duyurdu.

Valiliğin açıklamasına göre saat sabah 06:00 itibariyle etkinlik bitimine kadar Turgut Özal Bulvarı (Maltepe-Kartal Sahil Yolu, Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önüyle Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar trafiğe kapatılacak.

Buna alternatif olarak D-100 ve Maltepe Bağdat Caddesi kullanılabilecek.

TAKSİM'DE KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİFLER

Beyoğlu'nda ise saat 06.00'dan itibaren etkinlik bitimine kadar kapatılacak yollar ve alternatifi olan güzergahlar şöyle:

Sıraselviler Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Sadri Alışık Sokak- Atıf Yılmaz Caddesi, Balo Sokak-Turnacı Başı Caddesi-Zambak Sokak-Meşelik Sokak,Yeni Çarşı Caddesi-Kumbaracı Yokuşu, Asmalı Mescid Caddesi-Meşrutiyet Caddesi-Hamal Başı Caddesi-Kamer Hatun Caddesi, İlk Belediye Caddesi-Ensiz Sokak, İnönü Caddesi- Mete Caddesi.

Belirlenen alternatif güzergahlar ise şöyle:

Refik Saydam Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Tersane Caddesi, Mebusan Yokuşu, Boğaz Kesen Caddesi, Defterdar Yokuşu.

Öne Çıkanlar