İstanbul'da siyah Transporter'dan inenler yol kenarında bekleyen kişiye saldırdı

İstanbul'da siyah Transporter'dan inenler yol kenarında bekleyen kişiye saldırdı
Saldırı nedeniyle fenalaşan yurttaş, kendisine saldıran kişileri tanımadığını belirtti.

İstanbul Esenler’de bulunan Tekstilkent'te yol kenarında duran bir kişi, bir araçtan inen iki kişi tarafından feci şekilde darp edildi. Fenalaştığı görülen kişiyi yerde tekmeleyen iki kişi, daha sonra araca binerek olay yerinden kaçtı.

DHA’nın haberine göre polis, olayla ilgili çalışma başlatırken darp edilen kişi, kendisine saldıran kişileri tanımadığını söyledi. Darp edilen kişi polise verdiği bilgide yolda yürürken, bir aracın park ettiğini ve araçtan inen iki kişinin, önünü keserek kendisine saldırmaya başladığını ifade etti. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen darp edilen kişi, kendisine saldıran iki kişiden şikâyetçi oldu.
SALDIRI KAMERADA

Öte yandan yaşanan olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, yerde yatan kişiyi saldırganlardan biri defalarca tekmelerken diğer saldırganın ise yakasından tutarak sürüklediği ve daha sonra tekme attığı kameraya yansıyor. Çevredekilerin tüm müdahalelerine rağmen iki kişinin saldırgan tavrının devam ettiği görülüyor. Bir süre sonra yerden kalkan kişinin fenalaştığı ve sendelemeye başladığı da cep telefonu kamerasına yansıyor. Saldırganlar daha sonra ise araca binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

 




Uyarı: Dikkat, görüntü şiddet içermekte
 

 

Öne Çıkanlar