İstanbul'da kadına saldırı: 3 yaralı

İstanbul'da kadına saldırı: 3 yaralı
İstanbul Sarıyer’de Taner A., boşandığı kadına ve iki arkadaşına silahla saldırarak kaçtı.

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde boşandığı Seher A. (30) ile telefonda tartışan Taner A. (37), görüşmeye çağırdığı kadını ve yanında gelen iki arkadaşına silahla saldırarak kaçtı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis saldırganı arıyor.

3 Ağustos Çarşamba günü Taner A. boşandığı Seher A.’nın Yaşar Ç. (42) ile ilişki yaşamaya başladığını öğrenmesi üzerine telefonda tartıştığı eski eşi, sevgilisi ve arkadaşları kuaför Bedir C.'yi (40) semtteki bir caddeye çağırdı. Taner A., çağırdığı yere gelen Seher A. ve sevgilisi Yaşar Ç.'yi tabancayla vurarak yaraladı. Yaralanan Yaşar Ç., kaçmak isterken Taner A. peşinden koşarak acımasızca yaralı şahsa tekme atarak yakın mesafeden de bir el ateş etti. Seher A. ve Yaşar Ç.’yi tabancayla vuran saldırgan, daha sonra araca yönelerek araç içerisinde bekleyen Bedir C.'yi ise tabancanın kabzasıyla darp edip araçtan indirdi, aracı gasp ederek olay yerinden kaçtı.

Olay yerinden uzaklaşan Taner A., yakalanacağını düşünerek gasp ettiği aracı Maden Mahallesi'ndeki bir cadde üzerinde terk etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedaviye aldı. Bedir C.'nin ise tedavi olmak için kendi imkanlarıyla Çayırbaşı Hamidiye Etfal Hastanesine gitti. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri de Taner A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar