İzmir'de bir kadını beyzbol sopasıyla darp eden Berk Öcalan tutuklandı

İzmir'de bir kadını beyzbol sopasıyla darp eden Berk Öcalan tutuklandı
Karşıyaka'da Zeynep Ç.'ye beyzbol sopasıyla saldıran ve geçtiğimiz cuma günü adliyeye sevk edilen Berk Öcalan isimli erkek tutuklandı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Zeynep Ç.'yi ağır fiziksel saldırıya maruz bırakan Berk Öcalan isimli erkek tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kararıyla İstanbul Sözleşmesi'nin feshedildiği Türkiye'de bir kadın daha erkek şiddetine maruz bırakıldı.

Berk Öcalan isimli erkek, kız arkadaşı olduğu belirtilen Zeynep Ç.'yi ağır fiziksel şiddete maruz bıraktı. Olayla ilgili konuşan Zeynep Ç., "Koluma, göğsüme, bacaklarıma, belime beyzbol sopasıyla vurarak, 4-5 saat boyunca beni darp etti. Çok korktum, hala kendime gelmeye çalışıyorum. Hastaneden çıkar çıkmaz direkt İstanbul'a, ailemin yanına geldim. Ben yoldayken annemi arayıp, 'Kızını dövdüm, ama önce nedenini bir sor, ben haklıydım' tarzında şeyler söylemiş. Umarım hak ettiği cezayı bulur" dedi.

Geçtiğimiz cuma günü adliyeye sevk edilen Berk Öcalan isimli erkek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Geçen salı günü yaşanan erkek şiddetinde, Berk Öcalan isimli erkek kız arkadaşı olduğu belirtilen Zeynep Ç.'yi; 'sosyal medya hesabından bir erkeğin fotoğrafını beğendiği' bahanesiyle darp etti.

Aldığı darbeler sonrasında vücudunda morluklar oluşan Zeynep Ç., Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne gidip darp raporu aldı. Ardından polise giden Zeynep Ç., Berk Öcalan'dan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, hakkında bir başka suçtan da arama kararı bulunan Berk Öcalan'ı gözaltına aldı.

Öne Çıkanlar