Jolie yeni aşka yelken açtı

Jolie yeni aşka yelken açtı
Brad Pitt’ten 2016 yılında ayrılan ve boşanma davası devam eden Angeline Jolie’nin yeni bir sevgilisi olduğu belirtildi.

HABER MERKEZİ- 2016 yılında eşi Brad Pitt’e boşanma davası açan Hollywood yıldızı Angelina Jolie’nin hayatında yeni biri olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Jolie, bir emlakçıyla beraber. NTV'nin Amerikan sitesi Entertainment Tonight’a dayandırdığı haberine göre, Jolie ‘ünlü olmayan, yakışıklı bir emlakçı ile düzenli olarak’ görüşüyor. Sitenin kaynağı ilişkinin ciddi olmadığını belirtmekle beraber, şu ifadeleri kullandı: "Hem Brad hem de Angie özel hayatları konusunda sır vermeyi sevmiyorlar. Angie arkadaşlarına bir ilişkiye hazır olmadığını söyledi ama yakışıklı, daha yaşlı bir emlakçıyla görüşüyor. Bu kişi bir ünlü veya basında tanınan birisi değil."

'AYNI ODADA BİLE DURAMIYORLARDI'

Kaynak, Brad Pitt ile Angelina Jolie’nin barışmasının imkânsız olduğunu da belirterek, "İlişkileri çok kötü bitti. Altı çocukları için terapiye gitmeyi denediler ama aynı odada durmaya bile zor dayanıyorlar" dedi. Haberde, Brad Pitt’in de başkalarıyla görüştüğü iddia edildi. İkinci bir kaynak, Pitt’in özel hayatını özellikle gizli tuttuğunu söyledi. Çiftin arasında boşanma davası sürüyor.

Öne Çıkanlar