Kabine toplanıyor: Gündem ekonomi ve rekor kıran vaka artışı

Kabine toplanıyor: Gündem ekonomi ve rekor kıran vaka artışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak olan Kabine toplantısında ekonomi başlığı ön planda olacak. Piyasalardaki son durum ve enflasyonla mücadelede görüşülecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. Toplantıda, ekonomideki son durumun yanı sıra salgınla ve ‘terörle mücadele’ başlıkları yer alacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısında ekonomi başlığı ön planda olacak. Piyasalardaki son durum ve enflasyonla mücadelede atılacak adımlar görüşülecek.

ARTAN VAKA SAYILARI

Toplantının bir diğer başlığı koronavirüs salgınıyla mücadele olacak. Yılın ilk haftasına ilişkin vaka haritasına göre, üç büyük şehirdeki vaka sayıları ikiye katlandı. Günlük vaka sayıları ise 60 binin üzerinde seyrederek rekor kırıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye’deki vakalarda Omicron varyantının baskın olduğunu açıklarken, bugünkü Kabine toplantısında pandemiyle mücadelede gelinen aşama ele alınacak.

‘Terörle mücadele’ başlığı da toplantının gündem başlıkları arasında yer alacak.

DİPLOMATİK GELİŞMELER

Kabine toplantısında diplomasideki gelişmeler de değerlendirilecek.

Türkiye ve Ermenistan'ın karşılıklı atadığı özel temsilciler, ilişkilerin normalleşmesi için ilk görüşmeyi geçen hafta Moskova'da yapmıştı.  Bu görüşmenin sonuçları ve bundan sonraki süreç kabinede ele alınacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar