Kadıköy'de kadın cinayeti: Eşini boğarak öldürdü

Kadıköy'de kadın cinayeti: Eşini boğarak öldürdü
Özbekistan uyruklu Nasiba Mamatklova eşi tarafından boğularak öldürüldü.

İstanbul Kadıköy'de Özbekistan uyruklu Nasiba Mamatklova yine Özbekistan uyruklu olan eşi tarafından boğularak öldürüldü. Eşini öldüren kişi polis gelene kadar cesedin başında bekledi.

Olay, Erenköy Mahallesi, Toktaş Sokak'taki binada saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre çiftin arasında tartışma çıktı. T. Mamatklova eşi Nasiba Mamatklova'yı boğarak öldürdü. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırgan polis ekipleri gelene kadar eşinin cesedinin başında bekledi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nasiba Mamatklova'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Gözaltına alınan T. Mamatklova Kadıköy ilçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine götürüldü.

Bir mahalleli, "Burada Türkmenler yaşıyordu 5 kişi pandemi sürecinden önce. Ama şu an 3 kişilermiş. 2 erkek bir kadın yaşıyorlardı. Kadın evde ölü bulunmuş. Herhalde yanındaki adam da diğer adamı şikayet etmiş. Bir kişiyi gözaltına aldılar. Diğer adamı da karakola götürdüler. Ceset hala içeride." dedi. (DHA) 

Öne Çıkanlar