Kadir İnanır'dan iyi haber

Kadir İnanır'dan iyi haber
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi süren sanatçı Kadir İnanır, dün akşam saatlerinde ameliyat edildi. Ameliyat sonrası İnanır, yoğun bakım ünitesine alındı. Bir süre burada tutulan İnanır, uyandırıldı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde önceki gün aniden rahatsızlanan Kadir İnanır ambulansla Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi gören Kadir İnanır, dün akşam saatlerinde ameliyata alındı. Hastanenin sosyal medya hesabından İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı

 Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Üniversite hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır'ın klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine akşam üzeri ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir."

UYANDIRILDI

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde, beyin kanaması nedeniyle ameliyata alınan sinema oyuncusu Kadir İnanır'dan iyi haber geldi. Ameliyat sonrası İnanır, yoğun bakım ünitesine alındı.

Bir süre burada tutulan İnanır, uyandırıldı. Solunum cihazı da çıkartılan İnanır'ın bilincinin açık olduğu bildirildi. İnanır'ın bir süre daha yoğun bakım ünitesinde tedbir amacıyla tutulacağı belirtildi. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar