Kadro dışı bırakılan Saatçı: 39 derece ateşim vardı, buna rağmen oynatıldım

Kadro dışı bırakılan Saatçı: 39 derece ateşim vardı, buna rağmen oynatıldım
Beşiktaş'ta, Viktoria Plzen maçındaki davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı duyurulan Serdar Saatçı, yaşananlarla ilgili kendini savundu.

Beşiktaş Kulübü, 19 yaşındaki genç savunmacı Serdar Saatçı'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Hazırlık maçında Çekya ekibi Viktoria Plzen ile karşılaşan siyah-beyazlılarda, mücadeleye yedek kulübesinde başlayan genç futbolcu 72. dakikada oyuna girdi.

Teknik direktör Valerien Ismael, 84. dakikada Serdar'ı oyundan aldı.

VALERIEN ISMAEL'DEN TEPKİ

Serdar Saatçı'nın temposuz oyununa öfkelenen Valerien Ismael, 19 yaşındaki savunmacıyı 11 dakika sonra kenara aldı.

DİREKT SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Bu duruma sinirlenen genç savunmacı, yedek kulübesi yerine doğrudan soyunma odasının yolunu tutarken soyunma odasının kapısına tekme attığı öğrenildi.

KADRO DIŞI KARARI TWITTER’DAN DUYURULDU

Teknik direktör Ismael, bu kararın gerekçesini açıklamazken, Beşiktaş Kulübü akşam saatlerinde Twitter’dan Serdar Saatçı’nın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Viktoria Plzen maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır. Serdar yarından (bugün) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimiz’de takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir" denildi.

'BENi 39 DERECE ATEŞLE SAHAYA ÇIKARDILAR'

Serdar Saatçı’nın maç içinde arkasına adam kaçırdığı için kendisini uyaran İsmael’i dikkate almadığı ve sahadan çıktıktan sonra soyunma odasının kapısını tekmelediği için kadro dışı kaldığı iddia edilirken, genç futbolcu olayla ilgili Hürriyet’ten İsmail Er'e konuştu. 

Saatçı şu açıklamayı yaptı: "Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret."

BABASI, İFADELERİ YALANLADI

Bu açıklamanın ardından, Saatçı'nın babası Sedat Saatçı ise bu ifadeleri yalanladı. 

Baba Saatçı, "Oğlumun ağzından duyulmuş gibi yapılan hiçbir haber doğru değildir. Kulübümüze asla hasta olduğumuz ile ilgili ya da camı kırdım gibi söylemler söylenmemiştir" dedi.

Öne Çıkanlar