Karamollaoğlu sandığı işaret etti: Böyle bir iktidarın gitmesi icap eder

Karamollaoğlu sandığı işaret etti: Böyle bir iktidarın gitmesi icap eder
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin basın toplantısında gündeme ilişkin konuştu.

"İktidar öyle bir noktaya geldi ki gözü hiçbir sıkıntıyı görmüyor" diyen Karamollaoğlu, sandığı işaret ederek, "Böyle bir iktidarın da görev başından seçimle gitmesi icap eder" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin basın toplantısında gündeme ilişkin konuştu. ABD Başkanı Joe Biden'ın Ermeni Soykırımını tanıyan açıklamasını değerlendiren Karamollaoğlu, "Şundan eminimin ki Biden da, uzmanlar da bir Ermeni Soykırımı olmadığını bildiklerini biliyorum.Tam tersi o dönemde Ermenilerin kendi memleketleri olan Osmanlı’da ki Müslüman ahaliye karşı bir katliam yaptıkları kesindir ve delilleri de sabittir" ifadelerini kullandı.

'ABD'nin hiçbir dönemde Türkiye'nin dostu olarak tavır takınmadığını' söyleyen Karamollaoğlu, "Türkiye 20 senedir bölgemizde bulunan ülkelerle dostluk geliştireceğine ABD işgallerine destek vermiştir" dedi.

TAM KAPANMA: İKTİDARIN GİTMESİ İCAP EDER

AKP'li Cumhurbaşkanı'nın Erdoğan'ın güvencesiz tam kapanma dönemine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, "Olağanüstü tedbirlere ihtiyaç var. Ancak siz insanlara sokağa çıkmayacaksınız iş yerinizi açmayacaksınız, çalışmayacaksınız dediğiniz zaman onların problemlerini çözmekle de mükellefsiniz" diye konuştu.

İktidara, "Sizin o kepenk açmasın dediğiniz esnafın borcu var, banka borcu var, vergi borcu var" diye seslenen Karamollaoğlu, "İktidar bunları kale almadan kapanma kararı alırsa Türkiye’yi yönetemediği manasına gelir. İktidar öyle bir noktaya geldi ki gözü hiçbir sıkıntıyı görmüyor. Böyle bir iktidarın da görev başından seçimle gitmesi icap eder" dedi.

Karamollaoğlu, "Elbette üç beş yerden maaş alanların garibanın halinden anlaması mümkün değil. Hakikaten bilemiyorlar, anlayamıyorlar. Çağrımızı tekrar etmek istiyorum; bu süreçte en azından kişi başı her bir vatandaşımıza 1000 lira destek verilmeli en azından kapanma sürecinin sıkıntısı bu şekilde azaltılmaya çalışılmalıdır" şeklinde konuştu.

'BİRİLERİ MİLYONLARCA DOLAR KRİPTO PARAYI BUHAR ETTİ'

Kripto para vurgununa ilişkin de konuşan Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

"Birileri milyonlarca dolar kripto parayı buhar etti. İktidar da nereye gitti bu para diyor. Birileri çıkıp da bu kadar parayı topluyorsa senin de bunu kontrol edecek bir mekanizma kurman gerekmezmiydi.

Vatandaş bakıyor ki bu kişiler bakanlarla fotoğraf çektirmişler. Üst kademedeki insanlarla fotoğraf çektirmişler insanlarda zannediyor ki hükümet bunlardan haberdar. Ben kimseyi fotoğraf çektirdiği için de kınamıyorum buradaki durum böyle bir konu mevzu bahisken iktidarın bu paraları denetlememesidir. Onun için Türkiye’yi yönetemiyorlar. Lütfen aklınızı başınıza alın biz bu hale nasıl geldik. Bu sebeple biz iktidarı süratle tüm problemleri çözecek tedbirler almaya davet ediyoruz. 

Öne Çıkanlar