'AKP'ye verilen her oy adaletsiz sistemin devam etmesini sağlıyor'

'AKP'ye verilen her oy adaletsiz sistemin devam etmesini sağlıyor'
Saddet Partisi'nin yerel seçim stratejisi hakkında konuşan Temel Karamollaoğlu, AKP'ye oy veren seçmenlere seslendi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, yerel seçim stratejileri hakkında bilgi veririken, yerel seçimler öncesi hükümetin işçi ve memur alımlarıyla ilgili izlediği yönteme de tepki gösterdi.

Tüm il, ilçe ve beldelerde , ilçe ve illerde aday gösterme gayreti içinde olacaklarını belirten Karamollaoğlu, önceliklerinin üzerlerine alacakları vazifeyi en iyi şekilde yapacak adaylar bulmak olduğunu söyledi:

Belirlenen adayların önümüzdeki haftadan itibaren açıklamaya başlayacaklarını söyleyen Karamollaoğlu, yerel seçimler öncesi hükümetin işçi ve memur alımlarıyla ilgili izlediği yönteme de tepki gösterdi.

İŞ ALIMLARI TÜRKİYE VATANDAŞLARI İÇİN Mİ AK PARTİ ÜYELERİ İÇİN Mİ?

"İş alımları Türkiye vatandaşları için mi AK Parti üyeleri için mi?" diye soran Karamollaoğlu, AKP'ye oy verenlere, "Siz bunlara verdiğiniz her oyla bu adaletsiz sistemin devam etmesini sağlıyorsunuz" diye seslendi:

"Hükümet, son dönemde birçok kuruma işçi veya memur alımıyla ilgili ilanlar vermeye başladı. Yerel seçimler için bir yatırım olan bu iş ilanlarında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Adalet kısmının ayaklar altına alındığına şahit oluyoruz. Binlerce kişinin başvuru yaptığı kurumlarda, alınacak 20-30 kişinin, daha işe alım süreci başlamadan Ak Parti teşkilatlarında belirlendiğini duyuyoruz. Milletin birliğini ve bütünlüğünü korumak sadece slogan atmakla olmaz. Milletin birliğini işte bu tavrınızla katlediyorsunuz. Sormak istiyorum kurumların açtığı iş başvuruları Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları için mi yoksa Ak Parti üyeleri ve yakınları için mi? Ak Parti’ye oy veren kardeşlerimize sesleniyorum, özellikle üniversite okuyan öğrencilere. Bugün ayarını bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar. Siz bunlara verdiğiniz her oyla bu adaletsiz sistemin devam etmesini sağlıyorsunuz" (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar