Karamollaoğlu'nun 'teşekkür' mesajında Bahçeli yer almadı

Karamollaoğlu'nun 'teşekkür' mesajında Bahçeli yer almadı
Karamollaoğlu, hastanede tedavi gördüğü süre boyunca kendisine 'geçmiş olsun' diyenlere teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda MHP lideri Bahçeli'nin yer almaması dikkat çekti.

Koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede tedavi gören Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bugün tedavisi sırasında kendisini arayarak geçmiş olsun diyen siyasi liderlere bir teşekkür mesajı yayınladı.

4 Ocak'ta hastalığa yakalanan ve 9 Ocak'ta hastaneye kaldırılan Karamollaoğlu 14 Ocak'ta taburcu edilmişti.

Aralarında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da olduğu siyasi parti liderlerine, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a ve bakanlara geçmiş olsun dilekleri için teşekkür eden Karamollaoğlu, doktorlarına ve hastane personeline de teşekkürlerini iletti. İlanda TBMM'de grubu bulunan 5 siyasi parti içerisinde sadece MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür edilmediği dikkat çekti.

AKP, CHP, HDP ve İYİ Parti liderlerine teşekkür edilen ilanda Bahçeli'nin yer almaması, MHP liderinin Karamollaoğlu'na geçmiş olsun telefonu açmadığı şeklinde değerlendirildi.

Karamollaoğlu taburcu olmasının ardından Twitter hesabından yaptığı ilk açıklamada, "Öncelikle herkesi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Cenab-ı Hakk'a bir kez daha hamdolsun, sağlık durumum oldukça iyi; bugün hastaneden taburcu oldum, birkaç gün daha evimde istirahatime devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar