Katırcıoğlu: AKP iktidarı Türkiye'yi bir felakete doğru götürüyor

Katırcıoğlu: AKP iktidarı Türkiye'yi bir felakete doğru götürüyor
Türkiye’nin Suriye’ye yönelik askeri operasyonunun ağır sonuçları olacağını belirten HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, AKP'nin ülkeyi yönetebilecek durumdan çıktığını söyledi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gebze İlçe Örgütü 'İrade gaspına dur diyelim, faşizme karşı örgütlenelim' başlığıyla 3’üncü Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Gebze Bostancı Düğün Salonu’nda düzenlenen kongreye HDP İstanbul milletvekili Erol Katırcıoğlu, Gebze İlçe Eşbaşkanı Damla Bağcı,Kocaeli İl Eşbaşkanı Şahabettin Işık ve beyaz tülbentli annelerin yanı sıra çok sayıda partili ve kurum temsilcisi katıldı.

'HÜKÜMET ÜLKEYİ YÖNETEBİLECEK DURUMDAN ÇIKTI'

Kongre öncesi konuşan HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, hükümetin ülkeyi yönetebilecek durumdan çıktığını belirterek, 'AKP iktidarı Türkiye'nin gerçeklikleri ile hiç ilgisi olmayan bir dünya anlayış içinde Türkiye'yi bir felakete doğru götürmektedir. Olma ihtimali çok kuvvetli bir işgal hareketi ile gerçekten çok sayıda insanımızın hayatlarının sona ermesi ile sonuçlanacak bir macera olacağı çok açıktır. Burada yapabileceğimiz şey yanana gelmek, birlikte olmak ve bugüne kadar yaptığımız gibi birlikte yol arkadaşlığımızı devam ettirmek olmalı' diye belirtti.

(MEZOPOTAMYA AJANSI)

Öne Çıkanlar