Kayyım AKP'li başkanın kardeşini imar müdürlüğüne getirdi

Kayyım AKP'li başkanın kardeşini imar müdürlüğüne getirdi
Siirt Belediyesi kayyımı, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ekinci’nin kardeşi Ahmet Ekinci'yi imar müdürlüğünün başına getirdi.

Siirt Belediyesi'ne 15 Mayıs 2020'de kayyım olarak atanan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, 2 yıl içerisinde çok sayıda müdürün yerini ya değiştirdi ya da yerlerine farklı yerlerden kişiler atadı. Kayyım Hacıbektaşoğlu, geçtiğimiz yıl AKP Siirt Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Ayşe Ekinci'nin kardeşi Ahmet Ekinci'yi belediyenin İmar Müdürü yaptı.

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre kayyım Hacıbektaşoğlu, işe Valilik İl İdare Kurulu Müdürü Vadullah Dilbirim'i belediyenin Yazı İşleri Müdürlüğü'ne getirerek başladı. Hacıbektaşoğlu, daha sonra valiliğin İl İdare Kurulu Müdürü Vadullah Dilbirim'i belediyenin Yazı İşleri Müdürlüğü'ne, valiliğin Yazı İşleri şeflerinden Yaşar Çakır'ı belediyenin İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne, valiliğin şube müdürlerinden Murat Tanık'ı ise belediyenin Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne atadı.

 Haberde kayyım Hacıbektaşoğlu, 22 Haziran 2021'de ise, belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Fırat Toprak'ı aynı zamanda Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün başına getirdi. Kayyım Hacıbektaşoğlu, 2 Şubat'ta Park ve Bahçeler Müdürünü bir kez daha değitirerek, Burak Avcı’yı buraya atadı. Kayyım Hacıbektaşoğlu, en son İmar Müdürlüğü'nde değişikliğe gitti.

 Kayyım Hacıbektaşoğlu, geçtiğimiz yıl AKP Siirt Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Ayşe Ekinci'nin kardeşi Ahmet Ekinci'yi belediyenin İmar Müdürü yaptı. Söz konusu değişikliğin Ekinci ile kayyım arasında yapılan görüşme sonrası yapıldığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar