Kayyımın halı desenli caddesi su altında kaldı

Kayyımın halı desenli caddesi su altında kaldı
Kızıltepe'de kayyım tarafından kentin bozuk olan tüm yolları görmezden gelinerek, sık sık 'halı desenli' diye reklamı yapılan cadde, giderleri yapılmadığı için su altında kaldı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde belediyeye kayyım olarak atanan Kaymakam Hüseyin Çam’ın "halı desenli cadde" sloganı ile sık sık paylaşarak, reklamını yaptığı cadde giderlerinin yapılmamış olması nedeniyle sular altında kaldı.

Kentte etkili olan sağanak yağmur sonra kentin bozuk olan sokak ve caddeleri çamur deryasına dönerken, iş yerlerini su bastı.

Esnaf kendi imkanları ile suları tahliye etmeye çalışırken, kentin birçok yerinde göle dönmüş sokak manzaraları yaşandı.

Sosyal medyada Kızıltepeliler, sağanak yağmur sonrası sokakların durumunu paylaşarak, kayyıma tepkilerini dile getirdi. Yapılan paylaşımlardan bir kısmı şu şekilde:

"@isimsizisimyok: Güzel Kızıltepe Belediyem siz de bir Nasıl Başladı/ Nasıl Bitti? Akımı yapsanıza yaptığınız halı desenli yol reklamından daha çok tutar bak;)

@skartuklu: Şovunuz bitti ise gerçek hayata dönelim. Halı desenli caddenin son halini sizlerin takdirine bırakıyorum. #Mardin #Kızıltepe @belkiziltepe @MardinBuyukshr

@Bedirhana34: 300000’ne yakın Mardin’in Kızıltepe ilçesi yani doğup büyüdüğüm yer olan Kızıltepenin hali yıllardır bu şekilde mahalleler yazın tozdan nefes alınamayacak duruma geliriz, kışında çamurdan yürüyemeyecek bir hale geliriz. @huseyincam84 @mahmuttdemirtas artık duyun bu halkı

@muammerbilgic_: Kızıltepe ovası suya kavuşmuştur

@msansur1: Nasıl başladı/ Nasıl devam ediyor" (MA)

Öne Çıkanlar