Kenan Işık'tan iyi haber: Gözleri ile konuşuyor, dik durabiliyor

Kenan Işık'tan iyi haber: Gözleri ile konuşuyor, dik durabiliyor
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yıllardır yoğun bakımda ve bilinci kapalı olan sanatçı Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, 'Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor' dedi.

2014'te yılında spor sonrasında saunaya giren Kenan Işık, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarpmış ve beyin kanaması geçirmişti. Dört saat süren bir ameliyat geçiren Işık, yıllardır süren yoğun bakım tedavisine alınmıştı. Yoğun bakımda bilinci kapalı şekilde yaşam savaşı veren sanatçı Kenan Işık'ın sağlık durumunda çok kritik bir gelişmenin olduğu ve olumlu yönde değişimin başladığı eşi Beril Işık tarafından duyuruldu.

Beril Işık, altı yıldan fazladır yoğun bakımda olan ve bilinci kapalı olarak tedavisine devam edilen sanatçı Kenan Işık'ın tedavisinde başarı elde edildiğini ve artık önceki safhanın çok ilerisinde olunduğunu duyurdu.
Ergun Uyar'ın Beril Işık'tan aldığı bilgileri aktardığı sosyal medya paylaşımına göre, Kenan ışık söylenenleri duyuyor. Gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesine oturabiliyor. Vücudunu dik tutabiliyor.

Kenan Işık'ın hastalanmasının ardından, sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını önce Selçuk Yöntem, ardından Murat Yıldırım sunmuştu. Yarışması şu anda Kenan İmirzalıoğlu sunuyor.

Kenan Işık Devlet Tiyatroları Yönetmeni ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nın eski Genel Sanat Yönetmenliği görevlerinde bulunmuştu.

Öne Çıkanlar