Kılıçdaroğlu Erdoğan'a seslendi: Canan bizimdir, sen ikiyüzlüsün

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a seslendi: Canan bizimdir, sen ikiyüzlüsün
CHP İstanbul İl binasında toplanan kalabalığa konuşan CHP lideri, 'Erdoğan'a sesleniyorum. Sen ikiyüzlüsün, artık zulmün ve küstahlığın son buluyor' dedi.

Yağmur KAYA


Yargıtay, Kaftancıoğlu’na beş ayrı suçtan verilen dokuz yıl sekiz ay 20 gün hapis cezasının dört yıl 11 ay 20 günlük bölümünü onamış, iki suçtan verilen dört yıl iki aylık hapis cezasını bozmuştu. Karara CHP’liler sert tepki göstermişti. CHP’liler kararın duyulmasının ardından Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla partinin il binasında toplandı.

Kılıçdaroğlu, il binasında kalabalığa hitap etti. "Zulme hep birlikte son vereceğiz. Doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyi her vatandaşla birlikte yürüyeceğiz" diyen Kılıçdaroğlu, "Yönetenlere, yönetene, Erdoğan’a sesleniyorum: Sen ikiyüzlüsün, fırsatçısın, sen bir zorba ve manipülatörsün. Artık zulmün ve küstahlığın son buluyor. Yaklaşan gök gürültüsünü duyuyor musun? Bu gürültü mahallelerini sığınmacılara sattığın insanların gürültüsüdür." diye konuştu.

'CANAN BİZİMDİR'

Erdoğan'a sert tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Cezalandırmaya çalıştığın Canan'ın arkasında koca bir halk var. Unutma Erdoğan, bugün Canan nezdinde vücut bulan halkın iradesi senden büyüktür. Canan yüreklidir, Canan cesurdur, Canan bizimdir" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:

'BU KIZGIN İNSANLARIN SESİNİ DUYUYOR MUSUN?'

"Yönetene, Erdoğan'a sesleniyorum: Erdoğan sen ikiyüzlüsün, fırsatçısın, bir zorba ve manipülatörsün. Ama zulmün, küstahlığın artık son buluyor. 

Erdoğan yaklaşan gök gürültüsünü duyuyor musun? Bu gürültü, mahallelerini sığınmacılara sattığın insanlarımızın gürültüsüdür. Bu gürültü aç bıraktığın emeklilerimizin gürültüsüdür. Bu gürültü emeklisini kestiğin 4 milyon insanın karanlıktaki sesidir. Milyonların acısının sesidir bu kulaklarında çınlayan ses. Geleceğini çaldığın bu kızgın insanların sesini duyuyor musun? Özgürlüğün şarkısını söyleyenlerin sesini duyur musun?

Yeni bir hayat başlamak üzere bu ülkenin insanları için. Her bir vatandaşın onuruyla ve özgürce yaşayabileceği bir ülke yaratacağız. En karanlık anın şafağa en yakın zaman olduğunu biliyoruz. Hep birlikte seslendiriyoruz: Erdoğan, biz göğe baktığımızda sana rağmen  her şeyin daha iyiye gideceğini, bu zulmün de son bulacağını bir kez daha huzur ve sükunetin  bu ülkeye geri geleceğini hepimiz biliyoruz. 

Bütün acımasızlıklar senin zayıflıklarından doğuyor. Evet, sen zayıfsın biz güçlüyüz.

Unutma Erdoğan. Bugün Canan nezdinde vücut bulan halkın sesi, halkın iradesine senden büyüktür. Canan yüreklidir, Canan cesurdur, Canan bizimdir, herkes duysun..."

Kılıçdaroğlu, 21 Mayıs günü Bursa'da yapacakları mitingin adresinin artık Bursa değil İstanbul olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar