Kılıçdaroğlu'na 'hain' dedirtilen çocuk, babasının hapisten çıkarılmasını istemiş

Kılıçdaroğlu'na 'hain' dedirtilen çocuk, babasının hapisten çıkarılmasını istemiş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'u ziyaretinde kürsüye çıkarılan çocuk önce çeşitli suçlardan cezaevinde bulunan babasının serbest bırakılmasını istedi, ardından Kılıçdaroğlu'na 'hain' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir takım açılışlar için gerçekleştirdiği Trabzon ziyaretinde hoş olmayan anlar yaşandı.

Yerel bir gazete olan 61saat'in aktarımına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talebiyle birlikte sahneye çıkan çocuk,  önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çeşitli suçlardan hapiste olan babasının tahliyesini istedi daha sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek 'hain dedi.

Çocuğun CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na hakaret etmesinin ardından gülümseyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın bu davranışı tepki çekti.

'SİYASETTE ETİK VE AHLAK İYİCE TERK EDİLDİ'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşanan duruma tepki göstererek, "Siyasette etik ve ahlak ne yazık ki iyice terk edildi. Devleti yönetenler,  masum bir çocuğa söyletilmiş "hain" ifadesine gülüyor. Trabzon’un iyi kalpli tüm insanları bu kötü duygulardan uzak duracaktır. Bir Trabzonlu olarak memleketimde bu şovun yapılmasını kınıyorum dedi. Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, "Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun" ifadelerini kullandı.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar