Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun '128 milyar dolar ve damat' sorusuna yanıt: Kovalamaya devam

Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun '128 milyar dolar ve damat' sorusuna yanıt: Kovalamaya devam
Kılıçdaroğlu, Akşener'i etiketlediği paylaşımında 128 milyar dolar ve Berat Albayrak'ı sordu. Kılıçdaroğlu'na yanıt veren Akşener pası Karamollaoğlu'na attı. Karamollaoğlu, Uysal'a yazdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Merkez Bankası rezervlerinde kaybolan 128 milyar doları yeniden sordu.

Paylaşımlar CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener, SP lideri Karamollaoğlu ve DP lideri Uysal arasında dönerken, muhalefet arasındaki bu dolaşımda Meclis'in üçüncü en büyük partisi HDP'nin eş genel başkanlarının anılmaması dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, tartışmaları yeniden gündemleştiren paylaşımda pası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e atarak, "Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz?" dedi.

Kılıçdaroğlu, ayrıca Hazine ve Maliye Bakanlığı'nşkanlarına dan istifa ettikten sonra ortada görünmeyen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ı da sordu. 

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz? @meral_aksener

#128MilyarDolarNerede?"

AKŞENER: YILMADAN KOVALAMAYA DEVAM

Kılıçdaroğlu'nun pasını alan Akşener paylaşımı alıntılayarak "Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın yılmadan kovalamaya devam" yanıtını verdi.

Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu etiketleyerek "Sizde yeni bir bilgi var mı?" ifadesini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU: İNSANIMIZ HER ŞEYİN FARKINDA

Karamollaoğlu ise Akşener'in paylaşımını alıntılayarak "Meral Hanım, insanımız her şeyin farkında.

İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir." dedi.

Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı etiketleyerek "Öyle değil mi @DpGultekinUysal Bey?" ifadesini kullandı.

UYSAL: SORMAYA DEVAM

Uysal, Karamollaoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak "Elbette bu tekerlek kalmaz bu tümsekte Temel Bey!

Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan buyana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 Milyar$.
Sormaya devam" dedi.

Uysal, Kılıçdaroğlu, Akşener ve Karamollaoğlu'nu etiketleyerek "İlk bulan arasın Sn Genel Başkanlarım @kilicdarogluk @meral_aksener @T_Karamollaoglu İrtibatta kalalım!" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar