Kılıçdaroğlu'ndan Aygün' yanıt: Mansur Yavaş mücadeleyi sürdürüyor

Kılıçdaroğlu'ndan Aygün' yanıt: Mansur Yavaş mücadeleyi sürdürüyor
Mansur Yavaş ile Sinan Aygün'ü karşı karşıya getiren Togo Kuleleri ve 'rüşvet' iddiası hakkında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, 'Mansur Yavaş yasanın öngördüğü çerçevede hareket etmiştir' dedi.

CHP eski milletvekili ve Ankara Ticaret Odası eski başkanı Sinan Aygün'ün Togo Kuleleri ve rüşvet iddiası ile hedef aldığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın yasanın öngördüğü çerçevede hareket ettiğini söyledi.

'MANSUR YAVAŞ, RANTA KARŞI MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR'

Ankara'da CHP muhabirleri ile buluşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş hakkındaki iddiaların sorulması üzerine iddiaların basına yansımadan önce hem Yavaş hem de Aygün ile görüştüğünü söyledi.

Sinan Aygün'ün kendisine mağdur edildiğini söylediğini belirten Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın büyükşehir belediyesinde rant elde edenlere karşı mücadele etmeyi sürdürdüğünü ifade etti:

"Sayın Mansur Yavaş ile de görüştüm. Binanın yapılması ile ilgili yargı sürecini anlattı. Kendisi zaten haksızlıklara, ranta karşı çıkan birisi. Sayın Mansur Yavaş yasanın öngördüğü çerçevede hareket etmiştir. Biz de kendisine onu söyledik. İşin özü belli, rantlar var. Gerçekten haksız olarak rant elde edenlere karşı büyükşehir belediyesinin mücadele etmesi lazım. Mansur Bey de bu mücadeleyi sürdürüyor" dedi.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar