Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediyelere 'projeleri ortaklaştırın' talimatı

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediyelere 'projeleri ortaklaştırın' talimatı
CHP liderinin ‘Sizi, bu makama taşıyanın belde halkı olduğunu unutmayın’ dediği ve başarılı olan projelerin ortaklaştırılmasını istediği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partili belediye başkanlarına, başarılı olan projelerin diğer belediyelerce de ortaklaştırılması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu’nun partisinin ilçe ve belde belediye başkanlarıyla gruplar halinde görüşmeye başladığı öğrenildi. İlk olarak Akdeniz ve doğu illerinden 38 başkanla video konferans yoluyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu’na, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un eşlik ettiği kaydedildi. CHP liderinin görüşmelerde "Belediye başkanlarımız tüm engellemelere rağmen fedakarca mücadele ediyor" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Milliyet’ten Şevket Yaman’ın haberine göre genel merkezden gönderilen uyarı ve önerilere dikkatle uyulmasını isteyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına "proje" talimatı verdi. Kılıçdaroğlu, bazı belediyelerde uygulanan ve başarılı olduğu görülen projelerin, diğer belediyeler için de, "ortaklaştırılması" gerektiğini belirttiği aktarıldı.

‘SİZİ O MAKAMA GETİRENİN HALK OLDUĞUNU UNUTMAYIN’

Kılıçdaroğlu’nun, "Sizi, bu makama taşıyanın belde halkı olduğunu unutmayın" dediği ifade edildi.  

CHP liderinin gruplar halindeki görüşmelerine; bugün, cuma ve cumartesi de devam edeceği öğrenildi.              

Öne Çıkanlar