Kılıçdaroğlu’ndan HDP açıklaması: Bu senaryoyu daha önce yaşadık, bu kez halkımız yutmaz

Kılıçdaroğlu’ndan HDP açıklaması: Bu senaryoyu daha önce yaşadık, bu kez halkımız yutmaz
Kılıçdaroğlu, HDP'ye yönelik saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Kimse bu provokasyonlardan medet ummasın' çağrısında bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HDP İzmir il binasına gerçekleştirilen saldırıyı lanetlediğini söyledi. Saldırıda katledilen Deniz Poyraz’ın ailesine başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, "Bakalım bu olaylar ileride hangi videonun konusu olacak" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

HDP İzmir il binasına yapılan saldırıyı lanetliyorum. Hayatını kaybeden Deniz Poyraz’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Bu senaryoyu daha önce yaşadık, bu kez halkımız yutmaz. Uyarıyorum, kimse bu provokasyonlardan medet ummasın! Bakalım bu olaylar ileride hangi videonun konusu olacak. Göreceğiz hep birlikte. HDP camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

SANCAR’A 'BAŞSAĞLIĞI' TELEFONU

Kılıçdaroğlu aynı zamanda, İzmir’de HDP İl Başkanlığına gerçekleştirilen provokatif saldırı nedeniyle, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ı telefonla aradı.

Saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz’a Allah’tan rahmet dileyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ve HDP camiasına başsağlığı dileklerini iletti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar