Kılıçdaroğlu'ndan kendisini hedef alan Erdoğan'a yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan kendisini hedef alan Erdoğan'a yanıt
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a verdiği yanıtta, 'Er ya da geç geleceksin kaçtığın seçime ve bu necip millet sığınmacı oylarına güvenmenin hesabını sana kesecek' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Kendi milletinden umudu kestin, sığınmacı oyuyla mı kalmaya çalışıyorsun Erdoğan?" dedi.

MÜSİAD'ın 32. Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve Geleneksel MÜSİAD Türkiye'nin Gücü Ödülleri Töreni'nde açıklamalarda bulunan Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Biz bu yolda aynı anlayışla devam ediyoruz. Suriye'den, savaştan çıkıp ülkemize sığınan kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız Bay Kemal. Siz ne derseniz deyin, biz oradayız" demişti.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın sözlerine yanıt verdi.

"Kendi milletinden umudu kestin, sığınmacı oyuyla mı kalmaya çalışıyorsun Erdoğan?" diyen Kılıçdaroğlu, "Er ya da geç geleceksin kaçtığın seçime ve bu necip millet sığınmacı oylarına güvenmenin hesabını sana kesecek. Seçimin ertesi günü de 2 yıllık "Dönüş Planı" başlayacak. Bakalım el mi yaman bey mi!" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar