Kılıçdaroğlu'nun Gare açıklamasını hedef alan AKP'li Ünal'a yanıt: Sen ne utanmaz bir insansın

Kılıçdaroğlu'nun Gare açıklamasını hedef alan AKP'li Ünal'a yanıt: Sen ne utanmaz bir insansın
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu'nun iktidarı eleştirerek 'hedef saptırdığını' savundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gare açıklamasını hedef alan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'a yanıt CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'dan geldi. Ünal'a seslenen Ağbaba, "Sen ne utanmaz bir insansın" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TSK’nın harekat düzenlediği Irak’ın Gare bölgesinde hayatını kaybeden 13 kişi için yaptığı açıklamada, "Yüreğimiz yanıyor, içimiz yanıyor. Ama bütün bunlara rağmen iktidar sahipleri bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim bizden kim sizden" dedi. 

ÜNAL, KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise Kılıçdaroğlu'nun iktidarı eleştirerek 'hedef saptırdığını' öne sürdü. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Ünal, "Canice masum insanları katleden PKK’yı tek kelime eleştirmeyip, iktidarı eleştiren, bu devletin Cumhurbaşkanına, valisine, hakimine en ağır hakaretlerle bağıran bu kişi; nasıl da üzgün bir ses tonu ile hedef saptırıyor" ifadelerini kullandı.

AĞBABA'DAN YANIT: SEN NE UTANMAZ BİR İNSANSIN

Ünal'ın bu ifadelerine yanıt CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'dan geldi. PKK'nin elindeki askerlere ilişkin çok kez çağrı yaptıklarını hatırlatan Ağbaba, "Sen ne utanmaz bir insansın" dedi.

Ağbaba, "Bugüne kadar kaçırılan askerlerimiz için ne yaptınız?  Onlarca kez çağrı yaptık, tek bir yanıt verdiniz mi PKK'nın katlettiği 13 masum evladımızın kanı elinizdeyken Genel Başkanımızı suçlamak arsızlıktır, alçaklıktır" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar