Kılıçdaroğlu ve 120 milletvekili 'salı toplantıları' için Erzurum'da

Kılıçdaroğlu ve 120 milletvekili 'salı toplantıları' için Erzurum'da
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekilleri, grup toplantısının yapılacağı ilk yer olan Erzurum'a vardı.

TBMM'nin 1 Ekim tarihine kadar tatile girmesinin ardından CHP her salı günü bir ilde grup toplantısı yapmayı kararlaştırdı. TBMM dışındaki ilk grup toplantısı bugün Erzurum'da yapılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekilleri, Erzurum temasları için Ankara'dan yola çıktı.

Uçakta Kılıçdaroğlu dahil CHP'nin 120 milletvekili bulunurken daha önce Erzurum'a giden 14 CHP milletvekili de heyeti Erzurum Havalimanı’nda karşıladı.

Kılıçdaroğlu'nun Erzurum programı sabah esnaf ziyaretiyle başlayacak, saat 13.30'da grup toplantısı başlayacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki toplantı, vatandaşların katılımına açık olacak. Toplantı sonrası STK'lar, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, saat 16.30'da da MYK toplantısına katılacak.

CHP'li milletvekilleri de 20'şer kişilik gruplar halinde şehirde vatandaşlarla buluşacak. Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller bugün 21.40 uçağı ile Ankara'ya dönecek.

Grup toplantılarının ikincisi ise 9 Ağustos'ta Edirne'de yapılacak. Henüz tam olarak netleşmeyen programa göre Afyon, Giresun, Sakarya, Elazığ ve Tokat da gidilecek iller arasında bulunuyor. Kılıçdaroğlu bu süreçte ayrıca Yalova, Yozgat gibi illere giderek STK ve kanaat önderleri ile görüşmelerini sürdürecek.

Öne Çıkanlar