Taksim'den sonra bir yasak da Kızılay'a

Taksim'den sonra bir yasak da Kızılay'a
İstanbul ve Ankara'da kent merkezleri kutlamalara kapatıldı. İstanbul'da 4 ilçeye çıkan yollar araç girişine yasaklandı.

HABER MERKEZİ-  Taksim, Beşiktaş ve Şişli'de yılbaşı kutlamalarının yasaklanmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan son açıklamada yılbaşında Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'e çıkan yolların da araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

İstanbul'daki yasakların ardından Ankara Kızılay'da da yılbaşı gecesi saat 20:00'den sonra girişlerin yasaklanacağı açıklandı. Ankara Valisi Ercan Topaca, konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Kızılay’a akşam saat 20.00’den itibaren bütün girişleri kapatacağız. Herkes aranacak. Bazı cadde ve sokaklarla ilgili de kontrollü giriş yapacağız. Bahçelievler 7. Caddeye araç girişi olmayacak. Aynı uygulama Tunalı Hilmi, Bestekar, Filistin Caddesi ve Tunus Caddesi'nin bir kısmı araç trafiğine kapatılacak."

7 BİN POLİS GÖREV YAPACAK

İHA'nın haberinde Ankara Valisi Ercan Topaca, yılbaşı gecesi Ankara genelinde toplam 7 bin 344 polis 2400 jandarma olmam üzere Ankara genelinde 9744 personel görev alacağını açıkladı.

İSTANBUL'DA 4 İLÇEYE ÇIKAN YOLLAR KAPATILACAK

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı önlemleri kapsamında Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'e çıkan yolların araç trafiğine kapatılacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Pazar günü Beyoğlu İstiklal Caddesi ve bu caddeye çıkan yollar saat 15.00'dan, Taksim Meydanı'na çıkan cadde ve sokaklar ile diğer yollar saat 10.00'dan, Beşiktaş ilçesindeki yollar 15.00'dan, Şişli ilçesindeki yollar saat 16.00'dan, Kadıköy ilçesindeki yollar saat 15.00'dan itibaren tedbirlerin sona ermesine kadar kapatılacaktır" denildi.

 

Öne Çıkanlar