Kobe Bryant'ın cenaze töreni 24 Şubat'ta yapılacak

Kobe Bryant'ın cenaze töreni 24 Şubat'ta yapılacak
Helikopter kazasında13 yaşındaki kızı Gianna ile birlikte hayatını kaybeden NBA yıldızı Kobe Bryant'ın cenaze töreni 24 Şubat’ta yapılacak.

13 yaşındaki kızı Gianna ile aynı helikopterde yolculuk eden ve kızıyla birlikte vefat eden NBA yıldızı Kobe Bryant için yıllarca üstünde taşıdığı 24 numaralı formasından ve kızının taşıdığı 2 numaralı formadan dolayı 24 Şubat’ta (24/2) cenaze töreni düzenlenecek. Cenaze töreni, Bryant’ın 20 yıl formasını giydiği Los Angeles Lakers’ın maçlarını oynadığı Staples Center’da gerçekleştirilecek.

Geçen hafta Portland Trail Blazers ile müsabakaya çıkan Bryant’ın takımı Lakers, Staples Center’ın koltuklarına Bryant’ın 24 ve 8 numaralı formalarını giydirdi. Bu anmayı basketbolcu LeBron James yaptı.

Öte yandan Kobe Bryant ile hayatını kaybeden Gianna’nın okulu Harbor Day, önceki gün 13 yaşındaki basketbolcunun formasının emekli edildiğini açıkladı. 2 numaralı formanın emekli edilme haberini Gianna’nın annesi Vanessa Bryant sosyal medya hesabından duyurdu. Vanessa, "Gigi, seni özlüyorum, seni seviyorum. Bize hiçbir nezaketin küçük olmadığını öğrettin. Annen hala seninle gurur duyuyor ve DAİMA da duyacak" mesajını paylaştı.
 

Öne Çıkanlar