La case de papel, Konyaspor-Osmanlıspor maçını iptal ettirdi

La case de papel, Konyaspor-Osmanlıspor maçını iptal ettirdi
Konyaspor, Cumartesi günü Osmanlıspor ile oynayacağı hazırlık maçını, Melih Gökçek'in 'La casa de papel' dizisi tarzında forma tanıtımı yaptıklarını söylemesinin ardından iptal etti.

Süper Lig’e verilen milli maç arasında Atiker Konyaspor, Cumartesi günü Osmanlıspor ile hazırlık maçı oynayacaktı ancak Konyaspor hazırlık maçını iptal ettiklerini açıkladı. Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Hafta sonu Osmanlıspor ile oynayacağımız hazırlık maçı görülen lüzum üzerine iptal edilmiştir" denildi.

 

 

İptal kararının ardında, görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek Twitter hesabından, Konyaspor’un sezon başında İspanyol dizisi La casa de papel tarzında yaptığı forma tanıtımını eleştirmesi olduğu iddia ediliyor.

 


Zira, Gökçek dün yayınladığı mesajında, "Konyaspor’un forma tanıtımını, Netflix formatında bir video kliple yapmasını anlamak mümkün değil. Netflix ideolojik bir projedir. Netflix dizisindeki La casa de papel karakterleri ve devrimci çav bella marşıyla klip yapmak kimin aklına geldiyse, Konyalılar hesabını sormalı" mesajı vermişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar