'Kral çıplak' tartışmalarına Bahçeli de dahil oldu

'Kral çıplak' tartışmalarına Bahçeli de dahil oldu
AKP'li Mehmet Metiner, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine destek olduğunu açıkladı.

AKP'li Mehmet Metiner, Bülent Arınç'ın "Kral çıplak demenin vakti" sözlerine tepki göstermesine MHP lideri Devlet Bahçeli'den destek geldi.

AKP'li Mehmet Metiner, Bülent Arınç'ın "Kral çıplak demenin vakti" sözlerine tepki göstererek, "Yüreğin yetiyorsa bağlanır karşımızda konuşursun" sözlerini kullandı. Arınç'ı TV programına davet eden Metiner'e Bahçeli'den destek aldığını duyurdu.

Metiner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Az önce MHP'nin bilge genel başkanı saygıdeğer Devlet Bahçeli aradı. Destek sözleri benim için onurların en büyüğüdür. Kendisine en kalbi şükranlarımı hürmetle arz ederim" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre; AKP’nin kurucularından olan eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın "Kral çıplak demenin vakti" sözlerine tepki gösteren Mehmet Metiner, "Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara yazıklar olsun" demişti.

Arınç ise Metiner'in bu sözlerine sert yanıt vermişti.

Arınç, "Kifayetsiz muhteris ve müfteri Metiner, sözüm sana!" başlığıyla yayınladığı yazıyı "Sen ne bir Kürt kadar mert ne de bir Müslüman kadar ahlaklısın" sözleriyle noktalamıştı.

Metiner ise "Yüreğin yetiyorsa bağlanır karşımızda konuşursun" sözleriyle Arınç'ı TV programına çağırmıştı.

BAHÇELİ’DEN METİNER’E DESTEK TELEFONU

Mehmet Metiner ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisini aradığını belirtti.

Metiner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Az önce MHP'nin bilge genel başkanı saygıdeğer Devlet Bahçeli aradı. Destek sözleri benim için onurların en büyüğüdür. Kendisine en kalbi şükranlarımı hürmetle arz ederim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar