Kruse Fenerbahçe’den neden ayrıldığını açıkladı: Şubat ayından beri maaşım hiç ödenmedi

Kruse Fenerbahçe’den neden ayrıldığını açıkladı: Şubat ayından beri maaşım hiç ödenmedi
Max Kruse sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmişti.

Fenerbahçe ile sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan Max Kruse, "Taraftarlara mektup" başlığıyla sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Kruse yaptığı açıklamada, "Türkiye’de Fenerbahçe’ye transferimden beri ülkeyi ve insanlarının son derece misafirperver olduğunu gördüm. Taraftarlarla ilişkilerimden de hep hoşlandım. Futbol için yaşanan duygular beni her zaman heyecanlandırdı. Taraftarlara bütün kalbimle teşekkür ettiğim gibi, bu tecrübeleri ve yaşadığım anları asla unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

"MESLEK HAYATIM BOYUNCA HİÇ SÖZLEŞME BOZMADIM"

Sözleşmesini feshetme nedenini anlatan Almanyalı futbolcu, "İstanbul Fenerbahçe Kulübü ile olan sözleşmemi, 18 Haziran 2020 tarihinde derhal geçerli olmak kaydıyla feshettim. Ne yazık ki kulübün Şubat 2020 tarihinden bu yana maaşımı neredeyse hiç ödememiş olması beni bu adımı atmak zorunda bıraktı. Şubat 2020 tarihinden beri biriken gecikmelerin önemli bir bölümü bugüne kadar telafi edilmedi. Meslek hayatım boyunca hiç sözleşmeyi bozmadığım gibi, Fenerbahçe sözleşmeye düzenlenmiş koşullara uymuş olsaydı böyle bir fesih yoluna gitmezdim. Daha fazla ayrıntı açıklayamıyor olmamı anlayışla karşılamanızı rica ediyorum" dedi. (DHA)

Öne Çıkanlar