Küçükkaya: Binali Yıldırım'a hakkımı helal etmiyorum, allaha havale ediyorum

Küçükkaya: Binali Yıldırım'a hakkımı helal etmiyorum, allaha havale ediyorum
İsmail Küçükkaya canlı yayında konuştu: Binali Yıldırım'a hakkımı helal etmiyorum, onu allaha havale ediyorum.

ARTI GERÇEK-FOX TV’nin sabah kuşağında yayınlanan "Çalar Saat" programının sunucusu İsmail Küçükkaya Binali Yıldırım’a ilişkin açıklama yaptı.

Küçükkaya, "Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmiyorum, onu allaha havale ediyorum" dedi.

Küçükkaya, 16 Haziran’da Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun karşı karşıya geleceği canlı yayın programının moderatörlüğünü, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın ortak teklifiyle kabul etmiş, yayın esnasında da iki adaya da eşit sürelerde eşit konuşma hakkı tanımıştı.

Herhangi bir adayın kayırılmadığı programın ardından, iktidar cephesinden Küçükkaya’ya yönelik bir hedef gösterme süreci başlatılmış, gazetecinin programdan önce İmamoğlu ile gizli görüştüğü şeklinde iddialar, iktidar kanadının birinci ağızları tarafından ortaya atılmıştı.

‘BİNALİ YILDIRIM’I ALLAHA HAVALE EDİYORUM’

24 Haziran sabah (bugün) yayınlanan Çalar Saat programında seçim sonuçlarını değerlendiren Küçükkaya, herkesten helallik isteyen Binali Yıldırım’a ilişkin "Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmiyorum. Onu allaha havale ediyorum" dedi.


İki adayın katıldığı program sonrası ortaya atılan iddialar döneminde, normalde memlekette yaşayan annesinin bir sağlık problemi nedeniyle İstanbul’da ve kendi yanında olduğunu dile getiren Küçükkaya, söz konusu iddia ve itham sürecinden annesinin de etkilendiğini belirterek "Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmiyorum, allaha havale ediyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar