Kuma olmayı reddeden kadını çocuklarının gözü önünde öldürdü

Kuma olmayı reddeden kadını çocuklarının gözü önünde öldürdü
Kuma olmayı reddettiği için uçurumdan aşağı atılan, yaşadığı görülünce de başı taşla ezilerek öldürülen kadının son sözleri 'Beni öldürme' olmuş.

Adana‘da kuma olmayı kabul etmeyen 23 yaşındaki Zeliha Armağan'ı başına taşla vurarak öldüren Osman Çiftçi (30) tutuklandı. Osman Çiftçi'nin ifadesinde, "Zeliha'nın başına taşla vurduktan sonra 'Beni öldürme' diyerek yalvardı. O sırada yanında çocukları da vardı" dediği öğrenildi.

DHA’nın haberine göre kadın cinayeti 21 Şubat'ta Adana’nın Pozantı ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Zeliha Armağan, 6 yıl önce ailesinin zoruyla 15 bin lira karşılığında Afyonkarahisar'da M.A. ile evlendirildi. Bu birliktelikten 2 çocuğu olan Armağan, 2019'da eşinin yanından ayrılıp, Urfa’da bulunan amcasının oğlu Osman Çiftçi'nin yanına gitti. Çiftçi Armağan'a ,"Eşinden ayrılırsan, seni kuma olarak alırım" demesi üzerine genç kadının burada yaşamaya başladığı, bir süre sonra ise tekrardan Afyonkarahisar'daki eşinin yanına döndüğü öğrenildi. Osman Çiftçi ise Armağan ile birlikte çekildikleri fotoğrafları eşi M.A.'ya göndermesi üzerine genç kadının eşinden korkup İzmir'deki akrabalarının yanına sığındığı belirtildi.

VAZGEÇTİĞİNİ SÖYLEYİNCE ÖLDÜRDÜ

Osman Çiftçi’nin "Seni seviyorum, yerini söyle gelip seni alayım" dediği Zeliha Armağan, daha sonra Çiftçi ve onun  kayınpederi H.Ç. ile İzmir'de buluşup Urfa’ya gitmek üzere yola çıktı. Pozantı ilçesine geldikleri sırada vazgeçtiğini söyleyen kadına sinirlenen Osman Çiftçi genç kadını Vali Çeşmesi mevkisinde uçurumdan attı. Kadının ölüp ölmediğini kontrol etmek için yanına giden Çiftçi’nin, Armağan'ın ölmediğini fark etmesi üzerine genç kadını başını taşla ezip öldürdüğü ortaya çıktı.

AKRABASI ORTAYA ÇIKARDI

Urfa’da polis merkezine giden Osman Çiftçi'nin akrabası M.Ç., Zeliha Armağan'ın öldürdüğünü bildirdi. Adana polisiyle irtibata geçen ekipler, M.Ç.'nin verdiği adres ve Osman Çiftçi'nin otomobilinin Plaka Tanıma Sistemi kayıtları sayesinde 23 yaşında katledilen Zeliha Armağan'ın cesedine ulaşıldı. Zeliha Armağan'ın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

UÇURUMDAN ATTI, ÖLMEYİNCE BAŞINI EZİP KATLETTİ

Osman Çiftçi, Suriye'ye kaçma planı yaparken Urfa’da yakalanıp kayınpederi H.Ç. ile Adana'ya getirildi. Osman Çiftçi'nin sorgusunda, "Zeliha bana seninle gelmekten vazgeçtim deyince öfkelendim. Kayınpederim H.Ç.'yi bir dinlenme tesisinde bıraktım. Zeliha bana, 'Beni bırak ben çoçuklarımı alıp gideceğim' deyince yerdeki taşla başına vurdum. O sırada Zeliha'nın çocukları da vardı. Taşla vurunca Zeliha uçurumdan aşağı düştü. Ölmediğini görünce tekrar yanına gittim 'Beni öldürme' dedi. Ben de başına tekrar taşla vurup öldürdüm" dedi.

Osman Çiftçi, sorgusunun ardından tutuklanırken, genç kadının cesedi ise otopsinini ardından ailesi tarafından alınarak defnedildi.

Öne Çıkanlar