Leman Sam: Sayamacağım kadar kediye yaşam alanı sağladım, bir o kadarını da kısırlaştırdım

Leman Sam: Sayamacağım kadar kediye yaşam alanı sağladım, bir o kadarını da kısırlaştırdım
'Bence onların iyi bir yaşantı sürmesi için en iyisi kısırlaştırma operasyonu.'

Şarkıcı Leman Sam, Cihangir'de kedilere yaşam alanı sağlayıp kısırlaştırdığını belirterek "Zaten aldığım emekli maaşını bu canlar için harcıyorum" dedi.

Hayvanseverliği ile bilinen şarkıcı Leman Sam, ikamet ettiği Cihangir’de market alışverişinin ardından kucağına aldığı bir sokak kedisiyle objektiflere poz verdi.

Alışveriş sonrası kucağında sevdiği dişi kediyi ardından öperek sevgi gösterisinde bulunan Leman Sam, "Bu güzel yavruyu yakında kısırlaştıracağım. Cihangir’de sayamayacağım kadar çok kediye yaşam alanı, barınma ve gıda imkanı sağladıysam bir o kadarını da kısırlaştırdım. Çünkü bu hayvanların yavruları sağda solda telef oluyor... Bence onların iyi bir yaşantı sürmesi için en iyisi kısırlaştırma operasyonu. Bu operasyonlar çok maliyetli ama ne yapayım. Veteriner beni tanıdığı için artık indirim de yapıyorlar." dedi.

Leman Sam, "Zaten aldığım emekli maaşını bu canlar için harcıyorum, hiç gözümde yok. Onlar benim çocuklarım" ifadelerini kullandı.

PAŞA'YA SICAK SU TORBASI

Ayağı araba tarafından ezilen Paşa adlı kedinin tedavi ve bakımını üstlenen Leman Sam, geçtiğimiz günlerde Cihangir’deki evinin karşısına kedi evi yaptırmıştı.

Bakımını üstlendiği Paşa'ya sıcak su torbası ile tedavi uygularken görüntülenen 69 yaşındaki şarkıcı, "Bu hayvanlar için çok üzülüyorum, evde rahat oturamıyorum. Paşa'nın iyileşmesi için yaptırdığım yuvanın içine sıcak su torbası bırakıyorum, yuva sıcak oluyor" demişti.

Leman Sam, "Bu soğuk havada burada hamile kediler var, bunlar yakında doğuracaklar. Bu yavrular telef olacak, işte buna üzülüyorum" şeklinde konuşmuştu.

Öne Çıkanlar