Levent Göktaş adına Twitter hesabı açıldı: Bu akşam belge açıklayacağım, yarın video çekeceğim

Levent Göktaş adına Twitter hesabı açıldı: Bu akşam belge açıklayacağım, yarın video çekeceğim
Necip Hablemitoğlu suikasti soruşturmasının firari şüphelisi emekli Albay Levent Göktaş adına açılan hesaptan açıklama yapıldı: Ben oraya girmeyeceğim, beni kullananlar girecek.

Necip Hablemitoğlu suikasti soruşturmasının firari şüphelisi emekli Albay Levent Göktaş adına sosyal medya hesabı açıldı. Yapılan paylaşımda, "Bu akşam 22.00'de belgeleri açıklayacağım, yarın video çekeceğim" ifadeleri kullanıldı.

Necip Hablemitoğlu suikasti soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılmadan hemen önce kayıplara karışan emekli Albay Levent Göktaş'a henüz ulaşılamadı. Ancak bugün dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Göktaş adına Twitter hesabı açıldı.

'BEN ORAYA BİR KERE GİRDİM, İKİNCİ KERE GİRMEYECEĞİM, BENİ KULLANANLAR GİRECEK'

Gazete Duvar’da yer alan habere göre; Göktaş'a ait olup olmadığı henüz doğrulanamayan hesaptan yapılan paylaşımda, "Bu akşam saat 22.00'de her şeyi belgeleri ile açıklamaya başlıyorum. Yarından itibaren video çekmeye de başlayacağım. Saygılarımla M. Levent Göktaş.

Ben oraya bir kere girdim! ikinci kere girmeyeceğim! Oraya girmesi gerekenler girecek! Beni kullananlar girecek! Akşam 22.00'de buluşmak üzere. Saygılarımla…" açıklaması yapıldı.

Söz konusu paylaşımda Göktaş'ın Silivri Cezaevi'nde Yalçın Küçük ve CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın da olduğu kişilerle çektirdiği fotoğrafa da yer verildi.

Ayrıca Twitter paylaşımında cumhurbaşkanlığı, siyasetçiler, gazeteciler, Sedat Peker, bazı haber siteleri, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile Koç Holding etiketlendi.

AVUKATI: AÇIKLAMA YAPMASINI BEKLİYORDUM

Öte yandan Odatv’den Ersin Eroğlu'na konuşan Levent Göktaş’ın avukatı Celal Ülgen, "Levent Göktaş benimle iletişim kuramıyor. İletişim kurduğu anda dinlemeye takılacağını biliyor. Fakat Levent Göktaş’ın bir açıklama yapmasını bekliyordum. Onun adına açılan sosyal medya hesabından bugün yapılan paylaşımlara bakarak Göktaş’a ait olup olmadığını anlayacağız" dedi.

Öne Çıkanlar