Fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı
Türünün Türkiye’deki en başarılı örneklerinden biri olarak kabul edilen absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun'un ikinci sezonun fragmanı yayınlandı.

Türkiye dizi tarihindeki en sevilen yapımlardan biri olan "Leyla ile Mecnun" dizisi yeni sezonuyla 31 Aralık'ta Exxen'de yayınlanacak. Eylül 2021’de Exxen'de ekranlara geri dönen Leyla ile Mecnun dizisinin ikinci sezonundan da fragman yayınlandı.

Senaristliğini Burak Aksak'ın yönetmenliğini ise Onur Ünlü'nün yaptığı Leyla ile Mecnun dizisini, 31 Aralık akşamı yeni sezonuyla izleyicilerle buluşacak. TRT 1 ekranlarından 3 sezon boyunca yayınlanan absürt komedi "Leyla ile Mecnun", geçtiğimiz sezonda dijital içerik üretici platformu Exxen ile yeniden ekrana taşındı. Aynı kadro ve aynı hikâye üzerinden ilerleyen dizinin başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Deniz Işın, Osman Sonant gibi isimler yer alıyor.

Sevilen dizinin yeni sezonundan ilk fragman ise şöyle:

EKRANLARIN EN SEVİLEN YAPIMLARINDAN OLDU

Şubat 2011 ile Ocak 2014 tarihleri arasında 3 yıl boyunca TRT ekranlarında seyirciyle buluşan Leyla ile Mecnun, türünün Türkiye’deki en başarılı örneklerinden biri olarak kabul edilen bir absürt komedi dizisiydi. Konuları ele alış biçimiyle oldukça geniş bir izleyici kitlesi oluşturmayı başaran dizi, Gezi Parkı eylemlerinin ardından hükümet tarafından hedef gösterilmiş ve final yapmadan ekranlara veda etmişti.

Öne Çıkanlar