Lider Trabzonspor, İstanbul'dan 3 puanla döndü

Lider Trabzonspor, İstanbul'dan 3 puanla döndü
Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'a 2-1 yenildi. Maç bitimi Beşiktaş ve Trabzonspor futbolcuları arasında tartışma çıktı.

Süper Lig'in 12. haftası, Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Lider Bordo-Mavililer 45+4'te Vodafone Park'ta Abdülkadir Ömür'le 1-0 öne geçti, Kara Kartal 63'te Larin'le cevap verdi. 90+6'da Danimarkalı yıldız Andreas Cornelius attığı golle zaferi Fırtına'ya getirdi. Lider Trabzonspor, İstanbul'dan 3 puanla döndü.

Karşılaşmanın ardından Uğurcan Çakır ile Beşiktaşlı futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Uğurcan Çakır, Beşiktaş tribünlerine tepki gösterdi. Daha sonra, bordo-mavililerin file bekçisi, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Trabzonspor, Süper Lig'de namağlup serisine devam etti ve 12. haftayı da lider kapattı.

TRİBÜN KARIŞTI

Karşılaşmanın devre arasında Trabzonspor yedek kulübesinin arkasındaki tribünde de gerginlik yaşandı. Siyah beyazlı taraftarların yer aldığı bölümde Trabzonsporlu iki taraftarın olduğu ortaya çıkınca tribünde arbede oldu. Güvenlik güçleri duruma anında müdahale ederken saha dışına çıkartılan Trabzonsporlu taraftarlar ile Beşiktaşlı taraftarlar arasında sözlü atışma yaşandı. Pandemi kuralları çerçevesinde Süper Lig’de maçlara deplasman takımı taraftarı alınmıyor.

Öne Çıkanlar