Maaşını isteyen işçiyi döverek öldürdü

Maaşını isteyen işçiyi döverek öldürdü
Bursa’da çalıştığı çay ocağından maaşını isteyen Erdal Akkuş dövülerek öldürüldü. İşçi bir parka ağır yaralı olarak bırakıldı.

Bursa’da çalıştığı çay ocağından maaşını isteyen Erdal Akkuş dövülerek öldürüldü. İşçi bir parka ağır yaralı olarak bırakıldı.

Dün yaşanan olay merkez Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi’nde Meydana geldi. Akşam 18.00 sıralarında bir parkta kanlar içinde hareketsiz yatan bir kişiyi gören çevre sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Akkuş, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan 35 yaşındaki Akkuş, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Erdal Akkuş'un, Çınarönü Mahallesi'nin muhtarı Yusuf Ü.'ye ait çay ocağında çalıştığı bilgisine ulaştı. Polis, olay günü, alacaklı olan Akkuş'un, çay ocağına gittiğini ve maaşını Yusuf Ü.'nün kardeşi Fatih Ü.'den istediğini saptadı. Polis, Fatih Ü.'yü gözaltına aldı. 

Emniyetteki ifadesinde Fatih Ü. Erdal Akkuş'u darbettiğini ve bayılınca da parka bıraktığını itiraf etti. Fatih Ü. ilk ifadesinde, "Ağabeyime ait çay ocağında çalışıyordu. Aramızda uzun zamandır laf dalaşı oluyordu. Ağabeyim yokken bazen ben bakarım. Çay ocağından maaşını almamıştı. Benden maaşını istedi. Alacağını istedi ve bunun üzerine aramızda yeniden tartışma çıktı. Bir anda ikimiz de birbirimize küfretmeye başladık sonra yumruklaştık. Ben kendimi kaybetmişim kavga sırasında. Baktım, baygınlık geçiriyor. Ben de aldım, götürüp, parka bıraktım. Öldüğünü bilmiyordum. Öldürmek istememiştim" dedi.

Fatih Ü. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Erdal Akkuş'un cenazesinin defnedilmek üzere memleketi Ankara'ya götürüldüğü öğrenildi.

Öne Çıkanlar