Mafya çatışmasında öldürülen isim Bahçeli ve Peker'le yan yana

Mafya çatışmasında öldürülen isim Bahçeli ve Peker'le yan yana
Maltepe'de öldürülen Uğur Köroğlu'nun 18 suç kaydının olduğu öğrenildi.

İstanbul Maltepe'de 'arazi anlaşmazlığı' gerekçesiyle çıkan silahlı kavgada öldürülen Uğur Köroğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Maltepe'ye bağlı Başıbüyük Mahallesi'nde Mevlüt Mesut Bilgin'e ait araziye dün saat 16.30 sıralarında gelen 3 kişi ile Bilgin arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Oda Tv'nin aktardığı bilgiye göre; kavgada arazinin sahibi olduğu belirtilen Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakçı, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi.

Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

BAHÇELİ VE PEKER'LE YAN YANA

Uğur Köroğlu'nun 18, Mevlüt Mesut Bilgin'in 17, Metin Gökhan Ocakçı'nın 13 suç kaydı olduğu öğrenildi. Öldürülen Köroğlu'nun Devlet Bahçeli ile MHP Genel Merkezi'nde çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile bağlantılı olduğu iddia edilen Köroğlu'nun Peker'in evinin önünde çekilmiş fotoğrafları da paylaşıldı.

Öne Çıkanlar