Manisa'da 4,5 büyüklüğünde deprem

Manisa'da 4,5 büyüklüğünde deprem
Deprem yerin 9 km altında meydana geldi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre Manisa'nın Akhisar ilçesinde yerin 9 km altında 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Manisa Valiliği, merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, saat 15.40'ta merkez üssü Akhisar olan 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.  Açıklamada, "An itibari ile depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün saat 15.40'da meydana gelen ve merkez üssü Akhisar'ın Karabörklü Mahallesi olduğu belirtilen 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı Manisa ve çevre ilçelerinin yanı sıra; İzmir, Balıkesir, Eskişehir Aydın, Bursa ve Çanakkale'de de hissedildi.

Deprem nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. Vatandaşlar panikle açık alanlara kaçarken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Öne Çıkanlar