Manisa'da işçi servisi ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 7'si ağır 30 yaralı

Manisa'da işçi servisi ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 7'si ağır 30 yaralı
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde işçi servisi ile kamyon çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 7'si ağır 30 kişi yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde işçileri taşıyan otobüs ile kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken 7'si ağır olmak üzere 30 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde, Turgutlu ilçesinden Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan işçileri götüren servis otobüsü, Nif Çayı mevkisinde, önünde seyir halinde demir yüklü kamyona çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle otobüsün ön tarafı demir yığını haline dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre otobüste bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 7'si ağır 30 kişi de yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi ve çevre hastanelere götürüldü. Otobüste sıkışan işçiler ise AKS ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.

Kazada otobüsün çarptığı kamyonun sürücüsü de ağır yaralandı. Olayla ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar