Manisa FK Turgay Altay ile yollarını ayırdı

Manisa FK Turgay Altay ile yollarını ayırdı
Manisa Futbol Kulübü, Spor Toto 1. Lig'de evinde Bursaspor'a 3-1 mağlup olmasının ardından teknik direktör Turgay Altay ile yollar ayrdı.

 

Spor Toto 1. Lig’de evinde Bursaspor’a 3-1 mağlup olan Manisa Futbol Kulübü’nde teknik direktör Turgay Altay ile yollar ayrıldı.

Kulüp, yönetim kurulu kararıyla teknik direktör Turgay Altay ve ekibi ile yolların ayrıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada "Turgay Altay ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." denildi.

GÖREVE LEVENT BAYRAKTAR GETİRİLDİ

Teknik direktör Turgay Altay ile yollarını ayırdığını açıklayan Manisa FK'de, göreve Levent Bayraktar'ın getirildiği açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda Spor Toto 1. Lig’de sezonun geri kalan bölümünde Akademi Direktörümüz Levent Bayraktar takımımızın başında yer alacaktır" ifadeleri yer aldı.

Sezona Serkan Özbalta ile başlayan Manisa FK, 8. haftanın ardından Özbalta ile yollarını ayırıp, göreve Naci Şensoy'u getirmişti. Takımın başında 9. haftadaki Adanaspor maçına çıkan Naci Şensoy'un görevine de bu müsabakanın ardından son verilmişti.

 

Öne Çıkanlar